düğün davetiyesi sözleri kısa Aptallar için

Wiki Article


Beraberliklerini durmadan kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa katlanmak derunin mutluluklarını sizinle pay etmek istiyorlar.

• Yeni bir hayata “Selam” derken siz dostlarımızla yanında olmaktan kut duyacağız.

Avluımızın en anlamlı hasetnde siz habip dostlarımızla bile olmaktan izzetinefis duyacağız.

115-Yalnızca gayemiz vardı tezevvüç etmek… şimdi o gayemizın, hayalimizin gerçekleşiyor olmasının mutluluğu ve coşkuı sineerisindeyiz.. siz saygınlık dostlarımızı bekliyoruz…

SEVGİLİ ! Sen benim en muzlim sadakatım ve cehennemle kontrol grup olacak en tatlı yaşmsın ! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın Sen benim kalbimin en mahrem cihetı Rabbimin bergüzarı ve en kılıklı tutkunımsın ! Dünya gitse bile dava ! SEN BANA KALANSIN.

Hayatımızın en anlamlı gününde siz gacı dostlarımızla bile olmaktan itibar duyacağız.

Cenabıhak'ın emrini, Peygamberimizin kavlini yerine getireceğimiz en özel günümüzde siz de mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza kadem attığımız anne kuma yetişmek ister misiniz?

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan dü ev. Hakeza bir feyiz tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten devlet duyarız.

İki âlem mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk kademı atarken, sizleri de aramızda görmekten şeref duyarız.

181- Hayatımızda ki duyulmamış davetiye sözleri en hakikat hükümı verip, ikimizde evet diyoruz. Ve siz dostlarımızı nikahımıza şahit olarak bekliyoruz.

Birlikteliğimizi romantik davetiye sözleri evliliğe götüren bu yolda mutluluğumuzu sizinle baş başa paylaşmayı diliyoruz.

Yeni yaşamımızın ilk adımlarımızı bu memnun günümüzde sizlerle paylaşmak dileğiyle nişan merasimini bütün dostlarımızı bekliyoruz…

Buluştu ellerimizle gözlerimiz. Tehlikesiz adımlarla geldiğimiz bu günde… siz dostlarımızı aramızda görmekten feyiz duyacağız…

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 ev. Böyle bir kâm tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten devlet duyarız.

Report this wiki page